Dezinfectant concentrat de nivel inalt Desogen

89.00 lei380.00 lei TVA inclus

DESOGEN este un dezinfectant lichid concentrat de nivel înalt, cu capacitate bună de curățare și spumare redusă. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Formulă eficientă pentru igiena veterinară și dezinfectarea materialelor, sprafețelor și a instrumentarului din domeniul zootehnic și sanitar-veterinar.

Golește

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON
 • Produse direct din stoc
 • Suport profesional garantat
 • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Klintensiv a creat un dezinfectantant pentru suprafete, instrumente si aeromicroflora. Acesta poate fi folosit cu succes in domeniul sanitar-veterinar, industrial, alimentar si colectivitati.

Desogen este un produs recomandat pentru dezinfectia suprafetelor si obiectelor din cabinetele veterinare, complexe zootehnice, grajduri, adaposturi pentru animale si mijloace de transport animale. Este recomandat de asemenea pentru dezinfectia halelor de productie zootehnica si in focarele epizootologice, inaintea instituirii altor procedee de curatare. El poate fi utilizat si in sectorul agro-alimentar, pentru dezinfectia suprafetelor aferente procesului de productie, transport, depozitare a produselor alimentare.

Mod de utilizare: In functie de tipul dezinfectiei, se pregateste o solutie la o concentratie corespunzatoare:

Metoda de aplicare Nivel dezinfectie Norma minima de consum Dozaj soluție lucru Timpul de actiune
stergere, pulverizare, nebulizare, imersie scazut 25 ml/10 litri apă 0,25% 30 min
mediu 50 ml/10 litri apă 0,5% 15-30 min
inalt 100 ml/10 litri apă, 6 mililitri/ metru cub (nebulizare/ ceață rece); 1% 60 min

Substante active: Glutaral si clorura de alchilbenzildimetilamoniu.

Tipul de produs biocid conform H.G. 956/2005:

 • Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide generale
 • Tip de produs: 3,4 – produse utilizate pentru igiena veterinara, pentru dezinfectarea materialelor si a suprafetelor asociate cu gazduirea sau cu transportul animalelor si pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor folosite pentru productia, transportul, depozitarea sau consumul produselor alimentare sau al hranei destinate oamenilor și animalelor.
 • Categoria de utilizatori: veterinar, industrial.

Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 1000 ml, 5000 ml.

catalog februarie

Adaugă o recenzie

Abonează-te la Newsletter!

Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.  Abonează-te la Newsletter!

  Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.   Privacy Preference Center