Dezinfectant concentrat de nivel inalt Sporicide
99.00lei429.00lei TVA Inclus Select options

Dezinfectant concentrat de nivel inalt Sporicide

99.00lei429.00lei TVA Inclus

KLINTENSIV

SPORYCIDE® – Dezinfectant concentrat de nivel inalt are un efect optim asupra suprafetelor de lucru si a obiectelor de inventar. Curata si dezinfecteaza cu succes suprafetele si microaeroflora din spatii private.

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON

  • Produse direct din stoc
  • Suport profesional garantat
  • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit
Metodă de plată securizată

Suprafetele cu germeni pot predispune la imbolnaviri. Evitati situatiile de contaminare printr-o dezinfectare temeinica. Aceste masuri sunt esentiale, mai ales in situatia unei pandemii. SPORYCIDE® – Dezinfectant concentrat de nivel inalt pentru suprafete de lucru, obiecte de inventar. Curata si dezinfecteaza cu succes suprafetele si microaeroflora din spatii private.

SPORYCIDE® NU are indicatie de utilizare in institutii medicale.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 4219BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: glutaral (glutaraldehidă), concentrație în unități metrice 10%; clorură de alchil (C12-16) dimetilbenzil amoniu [ADBAC/BKC (C12-C16)], concentrație în unități metrice 15%; acid D-gluconic, compus cu N, N ” – bis (4-clorofenil) -3,12-diimino- 2,4,11,13-Tetraazatetradecanediamidină 2:1 (CHDG), concentraţie în unități metrice 0.35% etanol, concentrație în unități metrice 0.5%.

Avantajele produsului:

dezinfectant concentrat de nivel inalt
are actiune biocida certificata
are un efect rapid (5 minute)
este biodegradabil 90%
testat conform normelor UE in vigoare
Substante active: Glutaraldehida, clorura de alchil, acid D-gluconic, etanol.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012)

Grupa principala 1:– Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs 2: – Dezinfectant pentru suprafete, si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul industrial, institutional, colectivitati, casnic.

Categoria de utilizatori: profesionali, industriali.

Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 25°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezinfectant concentrat de nivel inalt Sporicide”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *