Implantologie

Implantologie
Show Filters

Echipamente implanturi dentare

Un cabinet stomatologic respectabil va pune mereu profesionalismul pe primul loc. Profesionalismul de care dai dovada fata de clienti se reflecta in calitatea sistemelor de implanturi dentare, materialele folosite pentru refacerea osoasa si cimenturile utilizate.

Este foarte important sa folosesti materiale potrivite deoarece, lucrarile dentare efectuate iti vor purta amprenta. Un zambet frumos realizat cu materiale premium va fi singura reclama de care ai nevoie.

Afișez 1 - 24 din 25 de rezultate

Afișez 1 - 24 din 25 de rezultate

Cum sa obtineti implanturi dentare de cea mai buna calitate pentru pacientii dvs.?

Toata lumea isi doreste ce este mai bun pentru zambetul lor, iar o buna ingrijire dentara este o parte importanta a acestui lucru. Cea mai buna ingrijire dentara include obtinerea unor dinti cat mai naturali posibil si obtinerea unor restaurari de implanturi dentare care sa arate si sa se simta cat mai bine. Exista atat de multe tipuri diferite de implanturi.

Care sunt cele mai bune optiuni pentru nevoile dumneavoastra? Ce materiale sunt cele mai bune? Cum stiti daca dentistul dumneavoastra face o treaba buna? Cititi mai departe pentru a afla mai multe!

Care sunt diferitele tipuri de implanturi dentare?

Exista mai multe tipuri diferite de implanturi. De exemplu, dinti artificiali, implanturi din compozit, implanturi metalice si multe altele. Uneori, implanturile dentare sunt denumite dinti artificiali. Exista multe tipuri diferite de dinti artificiali: cu forma, cu sarma, si multe altele.

Implanturi dentare: importanta materialului

Precum orice alta afacere, clientii cabinetului tau dentar trebuie sa fie pe primul loc, astfel, orice medic dentist stie cat de importanta este alegerea materialului perfect pentru implanturile dentare oferite clientilor.

Un client multumit are toate sansele sa se reintoarca in cazul unei probleme dentara daca dai dovada de profesionalism. Materialele folosite pentru obturarea definitiva a canalelor sau pentru obturarea provizorie a canalelor trebuie sa indeplineasca toate standardele impuse si sa nu reprezinte un element deranjant in gura pacientului. La MTopDent stim cat de importanta este calitatea produselor asa ca ne-am decis sa iti oferim o gama larga de produse de uz general si nu numai pentru cabinetul tau. Dam dovada de profesionalism si seriozitate, iar fiecare comanda este tratata cu grija si respect. Clientii nostri multumiti se bucura de suportul nostru pe tot parcursul procesului de comandare. Implanturile efectuate cu materiale de o calitate buna tind sa reziste mai mult chiar si in cele mai rele conditii. In cazul in care vei decide sa colaborezi cu noi, poti fii sigur ca vei primi exact ceea ce cauti. In momentul in care ai ales sa comanzi de pe site-ul nostru, vei intra in posesia produselor in cel mai scurt timp posibil.

Implanturi dentare compozite

Implanturile dentare din compozit sunt o alternativa la implanturile dentare fixe. Multi oameni se tem de compozit pentru ca nu stiu cum sa faca alegerea potrivita pentru nevoile lor. Dar alegerea corecta poate fi orice altceva decat simpla. Exista 5 tipuri principale de implanturi din compozit:

 • Tipul I: Implant cu structura de sustinere. Acesta este cel mai comun tip;
 • Tipul II: Implant fara structura de sustinere;
 • Tipul III: Implant cu structura de suport integrata;
 • Tipul IV: Implant fara structura de sprijin, integrat cu schela;
 • Tipul V: Implant fara structura de sustinere, plasat neinvaziv.
 • Care este diferenta dintre un implant dentar din compozit si unul din metal?

  Exista multe tipuri diferite de implanturi. Unele dintre cele mai comune tipuri de dinti artificiali sunt urmatoarele:

 • Fixi: Acesti dinti sunt facuti pentru a fi fixati permanent la locul lor. Fix-cuspidat: Un dinte fix-cuspidat expune osul din spatele dintelui pentru a servi drept maner pentru molarul adiacent.
 • Rotativ: Acest dinte se angajeaza intr-o actiune de cuspidare, miscandu-se inainte si inapoi in gura.
 • Angajare: Acest dinte are un strat de material biologic care adera la suprafata sa si care se modifica odata cu miscarea dintilor din jur.