Zirconfill Compozit Nanohibrid Technew 4g

65.00 lei TVA inclus

Zirconfill -Compozit nano-hibrid cu particule de zirconiu  fotopolimerizabil utilizat atat pentru dinti anteriori  si  posteriori

Golește

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON
  • Produse direct din stoc
  • Suport profesional garantat
  • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , , , ,

Zirconfill Compozit Nanohibrid Tech New- Include, în compoziția sa de umplutură anorganică, silicații convenționali, într-o asociere fără precedent cu zirconiu și diatomit. Diatomitul este un siliciu cu caracteristici specifice și individuale, care are o structură permeabilă de pori nanometrici, contrar altor încărcări de silicat care sunt compacte și impermeabile. Mixt sarcină zirconiu / siliciu se obține printr-un proces chimic special care produce și nanoparticulă nanoaglomerata(nanoclusters) care funcționează ca o unitate, ce permite sa fie  încorporat în rășină un procent mai mare de material de umplutură anorganic , generând spații mai mici între particulele de încărcare din matricea organică. Aceasta conferă o superioritate a proprietăților mecanice, cum ar fi: Rezistența la compresiune, rezistența la încovoiere.
Zirconfill Compozit Nanohibrid Tech New-  Prezintă matricea organică compusă din combinația cea mai modernă monomer. In conformitate cu conceptele tehnologice cele mai avansate și tendințe în rândul rășinile compozite de ultimă generație. Matricea organică combină patru monomeri dimetacrilici: Bis GMA (bisfenol A diglicidil metacrilat), Bis EMA (bisfenol A dimetacrilat etoxilat), TEGMA (trietilenglicol dimetacrilat) și UDMA (uretan dimetacrilat).
Zirconfill prezintă tixotropie optim. Acest lucru  facilitează manipularea acestuia, inserție și scaune în cavitatea dintelui, fără a fi instrumentul blocat.
Zirconfill oferă principalele caracteristici optice dorite într-o rășină de compozit: Opacitate, refracția luminii.
Zirconfill permite lucrul la tehnica de stratificare. Astfel rășinile în patru grade diferite de opacitate / transluciditate, permițând  restaurări  cu efecte ale culorilor extrem de naturale.
Zirconfill vine în prezentarea seringilor de 4 gr diferențiate prin intermediul unui sistem de codare care permite identificarea vizuală ușoară

scan0002 (2)

black week

Culoare

A1D, A1E, A2D(universal), A2E, A3,5D, A3,5E, A3D, A3E, ivory, OA1, OA2, OA3, pink, Translucid T Neutral

Adaugă o recenzie

Abonează-te la Newsletter!

Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.    Abonează-te la Newsletter!

    Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.      Privacy Preference Center