Dezinfectanti

Show Filters

Procesul de sterilizare cabinet stomatologic este importat pentru siguranta pacientilor

Pentru siguranta pacientilor tai iti recomandam sa folosesti produse optime pentru sterilizare cabinet stomatologic. Alege din gama noastra de produse premium pentru a igieniza cabinetul sau laboratorul tau.

Este foarte important sa alegi produsele de sterilizare cabinet stomatologic potrivite precum:

 • Solutii dezinfectante;
 • Protectie medic (manusi, masti, etc.);
 • Solutii dezinfectante;
 • Protectie medic (manusi, masti, etc.);
 • Protectie pacient(bavete, sisteme diga, pahare unica folosinta, aspiratoare, etc).
 • Afișez 1 - 24 din 105 rezultate

  Afișez 1 - 24 din 105 rezultate

  De ce este atat de important sa va sterilizati cabinetul stomatologic?

  Medicina dentara este o afacere serioasa si, de multe ori, necesita ca persoanele care practica aceasta profesie sa faca mai mult decat trebuie. Acest lucru include asumarea unei responsabilitati suplimentare de a mentine sanatatea pacientilor lor. Pentru ca pacientii dvs. sa fie in siguranta si sa primeasca ingrijiri dentare de top, va trebui sa urmazi procedeul de sterilizare cabinet stomatologic. In caz contrar, riscati sa transmiteti germeni de la un pacient la altul. Iata 5 motive pentru care ar trebui sa incepeti sa va sterilizati cabinetele dentare:

  Riscati sa contractati un virus sau o boala de la pacientii dvs.

  Desi este posibil sa nu contractati virusul sau boala de la pacientii dumneavoastra, riscati totusi sa va infectati. De exemplu, puteti contracta o raceala sau o gripa de la un pacient racit sau gripat. Sau ati putea fi expus la un virus sau la o boala in timpul unei vizite la de control. Daca un pacient este bolnav, atunci si dvs. sunteti la fel de expus riscului. Este necesara luarea de masuri de precautie precum purtarea echipamentelor de siguranta si igienizarea constanta a aparatelor si ustensilelor.

  Aveti grija nu numai de gura pacientilor dumneavoastra, ci si de bunastarea lor.

  Acest lucru poate parea evident, dar nu uitati ca sanatatea pacientilor dvs. depinde de faptul ca sunteti vigilent la locul de munca. Daca nu sunteti atent, ati putea sa va trimiteti pacientii acasa cu o boala. Pur si simplu, daca un pacient se imbolnaveste de la dumneavoastra, atunci si dumneavoastra sunteti in pericol. De aceea, este important ca dupa fiecare tratament dentar sa efectuati o sterilizare cabinet stomatologic cu produse eficiente.

  Impuritatile dentare se pot acumula in timp, in special la pacientii cu o dieta deficitara sau cu un indice de masa corporala (IMC) ridicat. In plus, persoanele cu diabet si boli cardiovasculare prezinta un risc crescut de a dezvolta boli ale gingiilor. Este usor de supraestimat beneficiile procesului de sterilizare cabinet stomatologic. Cel mai important lucru pe care il puteti face este sa va curatati intotdeauna ustensilele dupa fiecare utilizare. Daca faceti acest lucru in mod regulat, veti fi intr-o pozitie mai buna pentru a preveni bolile si pentru a proteja clientii de posibilele riscuri la care se pot expune.

  Pacientii dumneavoastra va pot transmite boli

  Cabinetele stomatologice sunt adesea terenuri de reproducere pentru germeni. Pur si simplu din greseala, simpla prezenta a unui pacient care a adunat bacterii si murdarie din zona inconjuratoare poate periclita siguranta cabinetului dumneavoastra.

  Daca un pacient are o infectie, de exemplu, atunci aceasta se poate transmite de la un pacient la altul si prin intermediul echipamentului comun, cum ar fi freza sau aspiratoarele de saliva. Bolile mai grave, cum ar fi tuberculoza, HIV/SIDA, herpesul si sifilisul, pot fi, de asemenea, transmise prin dinti si gingii.

  Este usor sa uitati de procesul de sterilizare cabinet stomatologic, de exemplu, atunci cand sunteti sub presiune, stresat sau pur si simplu nu aveti chef. Acest lucru se poate intampla atunci cand aveti o stare proasta sau sunteti ocupat cu activitatile zilnice. Pur si simplu, aveti mai multe sanse de a lua un virus sau o boala de la pacientii dvs. daca nu sunteti atent la sterilizare.