Freze

Show Filters

Freze dentare profesionale pentru cabinetul stomatologic!

Munca dumneavoastra este importanta pentru miile de doamnei care sufera de probleme dentare. Pentru rezolvarea acestor probleme este necesar sa apelati la ustensile profesionale, astfel, clientii dumneavoastra vor putea beneficia de servicii premium si de un zambet senzational.

Gama de freze dentare oferite de echipa MTopDent sunt din diamant si vin in varietati diferite in functie de granulatie. Alegeti freza perfecta pentru a putea oferii servicii de calitate clientilor dumneavoastra!

Afișez 1 - 24 din 284 de rezultate

Afișez 1 - 24 din 284 de rezultate

Alege freze dentare potrivite pentru cabinetul stomatologic

Intr-un cabinet stomatologic, exista diverse instrumente care ajuta si faciliteaza fiecare procedura pe care o efectueaza medicul dentist. Acestea includ unitatea dentara si componentele sale de baza, precum si materialele auxiliare si consumabilele. Pe langa acestea, fara de care nu ar fi posibil sa se desfasoare activitatea in conditii optime, exista, de asemenea, multe tipuri de freze care sunt fixate in interiorul unei masini de gaurit dentare manuale sau cu turbina.

Clasificarea frezelor

Turbina dentara este unul din cele mai esentiale instrumente intr-un cabinet stomatologic. Viteza de operare avand rotatii intre 20000 si 30000 de rotatii pe minut. Unul dintre cele mai comune sunete pe care le asociati cu cabinetele stomatologice este sunetul de freze dentare.

Frezele dentare se gasesc in doua feluri. Cu rol de taiere sau cu rol de pilire. Rolul de taiere este folositor cand este necesara taierea diferitelor piese dentare, iar rolul de pilire este folositor in cazul in care este nevoie de a da forma dintelui sau coroanei dentare.

Calitatea frezelor dentare

Cele mai comune si mai folositoare tipuri de freze sunt confectionate din diamant. Frezele diamantate sunt disponibile intr-o mare varietate de forme si dimensiuni, ceea ce este deosebit de util pentru situatii complexe. De asemenea, acestea pot fi adaptate la orice pozitie, putand slefui in aproape oricare dintre ele. Deoarece materialul folosit este atat de dur, frezele diamantate sunt folosite doar pentru turbinele dentare cu viteze foarte mari - pana la 400.000 de rotatii pe minut! Acestea pot fi reutilizabile sau de unica folosinta.

Importanta ustensilelor pentru tratarea clientilor

Precum in orice alta afacere, cabinetul stomatologic este nevoit sa puna accent pe tratarea corespunzatoare a clientilor. Acest lucru garanteaza reintoarcerea acestora in cazul in care mai apar probleme dentare pe viitor. La MTopDent ne dam silinta sa livram produse de calitate pentru clientii nostri. Produsele sunt realizate din materiale perfect realizate pentru a servi cabinetelor stomatologice din tara.

Alegerea frezei perfecte pentru activitatile zilnice dintr-un cabinet stomatologic joaca un rol important. Alegeti freza pentru o taiere precisa, pentru indepartarea alimentelor si a placii de pe dinti sau pentru modelarea cavitatii bucale pentru un zambet care sa se potriveasca chipului pacientului. Alegerea unei freze dentare potrivita pentru fiecare dintre aceste scopuri poate face o mare diferenta in experienta pacientului dumneavoastra in ceea ce priveste ingrijirea dentara.

Frezele cu diamant produc mai putina caldura, astfel incat sunt din ce in ce mai populare fata de cunoscutele freze dentare din metal si, avand in vedere ca diamantul este unul dintre cele mai dure minerale cunoscute, cu un punctaj de 10 pe scara Mohs, acestea sunt, de asemenea, mult mai durabile.

Servici de calitate premium

Daca te-ai decis ca este timpul sa faci un upgrade echipamentului tau sau ca doresti sa iti umpli stocurile de consumabile, echipa MTopDent iti ofera serviciile necesare. Vei fi tratat cu seriozitate si respect de echipa de vanzari. Daca ai nevoie de:

  • produse specializate pentru igienizarea cabinetului tau;
  • de materiale pentru obturarea definitiva a canalelor;
  • sisteme de implanturi;
  • materiale pentru refacere osoasa sau cimenturi.
  • Produsele oferite sunt livrate in cel mai scurt timp. Vei beneficia de suport pe toata durata colaborarii si preturi imbatabile.