Autoclav Europa B EVO Techno-Gaz

19,690.00 lei23,805.00 lei TVA inclus

‘-Noul panou de control cu ​​afișajul său albastru este foarte modern și izbitor.
-O adevărată inovație este noul accesoriu de reîncărcare introdus la nivel în partea din față a panoului frontal al autoclavei.

Europa B Evo este o autoclavă de ultimă generație, dezvoltată în colaborare cu biroul de cercetare Tecno-Gaz și cu alte structuri externe importante de dezvoltare. Europa B Evo este esentiala in toate structurile medicale si dentare si in orice domeniu in care este necesara o sterilizare sigura pentru toate materialele: goale, poroase, solide, libere si invelite. Un dispozitiv necesar pentru a asigura cea mai mare conservare pentru operator și pacient și o liniște operativă absolută. Europa B Evo este continuitatea unui succes pe care Tecno-Gaz îl obține de mulți ani și, de fapt, mii de profesioniști folosesc cu mare satisfacție autoclavele Tecno-Gaz.

Caracteristici Europa B Evo

Cameră circulară tratată din oțel inoxidabil AISI 304

– Sarcina maxima pe ciclu 5 kg.
-3 dispozitive de siguranta pe usa: electromagnetice, electrice, dinamice
-Card de control instalat in placa
-Afișaj grafic
-Sistem automat de aliniere barometrica
-Sistem de umplere cu apa actionat prin pompa cu oprire automata cand rezervorul este plin
– Garnitura usii pentru a asigura durata maxima
-Placă din spate cu prefitting și umplere și evacuare automată a apei
-Sistem de ventilatie fortata incorporat in echipament
-Suport tavă protejat pentru a proteja împotriva contactului dintre încărcătură și cameră

P.I.D. sistem

Principalul angajament al unei companii precum Tecno-Gazis de a fabrica produse cu caracteristici unice, trăsături distinctive și concepte care asigură utilizatorului fiabilitate și siguranță maximă.
Birourile noastre de cercetare, împreună cu sprijinul și asistența instituțiilor externe, au conceput un sistem extraordinar care a fost aplicat pentru prima dată autoclavelor noastre. Acest dispozitiv inovator se numește P.I.D.
P.I.D. înseamnă Derivată Integrală Proporțională și reprezintă vârful controalelor în buclă închisă. Structura acestui control avansat tehnologic este simplă și flexibilă. P.I.D. asigura un control si monitorizare constanta a intregului sistem de operare al autoclavului, actionand automat in cazul unor anomalii sau valori incorecte in parametrii tehnici si electronici.
Acest dispozitiv se comportă ca un „tehnician real” cu capacitate de diagnosticare și intervenție în timp real.
Această soluție reduce anomaliile și avertismentele, acordând fiabilitate maximă și minimizând timpii de inactivitate a mașinii (dacă există).

Sterilizarea
Autoclave clasa B

Există multe modele diferite de autoclave cu caracteristici și particularități diferite. Fiecare structură sau cabinet medical trebuie să fie echipat cu dispozitive de sterilizare de ultimă generație adecvate nevoilor sale specifice și în funcție de materialele care trebuie sterilizate. EN 13060 a stabilit cu precizie clasificarea sarcinilor și a clarificat că materialele menționate mai jos reprezintă sarcini de clasa B:

Corpuri poroase
Corpurile poroase sunt materiale simple sau compuse care pot absorbi lichide (țesuturi, halate, tifon chirurgical, pansament etc…).

Corpuri goale
Corpurile goale sunt materiale sau dispozitive cu cavități, obstacole etc… Aceste corpuri sunt împărțite în două clase care sunt definite cu precizie printr-o descriere precisă a relației dintre lungimi și diametru. Puteți găsi mai jos câteva concepte generale pentru referință:

Tipul B: canule, tuburi sau dispozitive cu pasaje mari
Tip A: turbine, piese de mână și dispozitive cu orificii oarbe sau mici.
Acestea fiind spuse, este clar că în toate structurile în care sunt utilizate materialele menționate mai sus ar trebui să alegeți un autoclav cu tehnologie de ultimă oră, care să poată asigura o sterilizare în siguranță a încărcăturilor de clasa B. Tecno-Gaz Spa produce o gamă largă de autoclave care asigură o sterilizare corectă a materialelor, în special a încărcăturilor de tip B.

Autoclave care garantează o sterilizare sigură

Cicluri monitorizate constant
Autoclavele Europa B Evo – Europa B Evo 24 sunt echipate cu un dispozitiv folosit pentru controlul și monitorizarea constantă a ciclurilor de sterilizare. Orice anomalie sau caracteristică neobișnuită este detectată rapid și, dacă pune în pericol ciclurile de sterilizare, imediat blocată. Operatorul este apoi avertizat de anomalie printr-un mesaj.

Cicluri prestabilite, nu sunt manipulabile
Toate ciclurile sunt prestabilite din fabrică și toate garantează o sterilizare perfectă și sigură a materialelor tratate. Nu există nicio modalitate prin care operatorul poate manipula sau modifica ciclurile și acest lucru previne toate riscurile de eroare umană.

Toate ciclurile asigură sterilizarea încărcăturilor de tip B
Toate ciclurile de sterilizare sunt prevăzute cu sistemul de vid fracționat, precum și controale și parametri care asigură sterilizarea încărcăturilor de tip B. Prin urmare, chiar dacă tipul de ciclu ales este incorect, sterilizarea efectuată asupra materialului va fi la fel de adecvată.

Structură ergonomică și ușurință în utilizare
Ciclul de sterilizare se alege prin apasarea unui buton si activat prin apasarea altui buton.
Este imposibil să greșiți sau să alegeți un ciclu care asigură o sterilizare inadecvată, toate erorile de funcționare sunt sesizate prin mesaje de eroare.
Autoclava poate fi folosită de mai multe persoane fără a risca să provoace probleme sau daune.
Tecno-Gaz a dorit să ofere siguranță maximă în funcționare chiar și în această problemă importantă.

Procesul de sterilizare

Procesul de sterilizare constă în mai multe etape diferite. Tecno-Gaz a adoptat concepte și dispozitive tehnologice de vârf în fiecare pas.

Vacuum: acesta este primul pas al ciclului și este esențial pentru o sterilizare corectă. Oferim un rezultat excelent prin utilizarea unei pompe de foarte înaltă calitate care face posibilă eliminarea pungilor de aer și în corpurile goale și poroase.
Preîncălzire: aceasta este etapa în care sunt setați parametrii ciclului de sterilizare, temperatură și presiune. Folosim un sistem de preîncălzire cu un element de încălzire personalizat conceput pentru a reduce durata acestui pas.
Timp de expunere: în această fază sunt eliminate toate microorganismele. Presiunea, temperatura și timpul vor fi monitorizate perfect. Ne putem baza pe un sistem cu sondă dublă, controlat de microprocesor, controlat de P.I.D.
Uscarea: acesta este ultimul pas important din ciclul de sterilizare. Uscarea perfectă asigură menținerea sterilității instrumentelor. Tecno-Gaz adopta un sistem combinat vid + caldura care asigura uscarea perfecta a materialelor sterilizate, atat deschise cat si a celor sigilate in pungi.

Importanța vidului

De ce aspira?
După ce autoclava a fost încărcată complet și ușa a fost închisă, un pic de aer va fi prins în interiorul autoclavei. Acest aer, datorită elasticității sale fizice este complet diferit de aburul produs de ciclu și nu se integrează cu acesta. Aceasta înseamnă că „bulele de aer” sau „buzunarele” vor rămâne „reci” (adică temperatura lor nu se va schimba) și de fapt pot pune în pericol sterilizarea corectă și sigură a materialelor tratate. Este important să concepe un sistem pentru a elimina aceste bule de aer.

Sistemele de producție în vid
Există multe moduri de a produce vid în autoclave. Cea mai avansată și sigură modalitate tehnologic de a realiza o sterilizare corectă a tuturor materialelor, inclusiv a celor poroase și goale este vidul fracționat.

Vide fracționat
Europa B Evo și Europa B Evo 24 sunt toate echipate cu un sistem de vid fracționat. Acest sistem alternează fazele de presiune negativă (vid) cu fazele de presiune pozitivă. Sistemul este activat la începutul tuturor ciclurilor de sterilizare. Această metodă este cel mai avansat sistem tehnologic de producere a vidului și asigură eliminarea completă a pungilor de aer din toate tipurile de materiale.

Cicluri de sterilizare

Temperaturi prestabilite
Temperaturile prestabilite utilizate în ciclurile autoclavelor noastre sunt 134°C și 121°C. Ciclurile de 134°C sunt utilizate în mod normal pentru sterilizarea materialelor solide și feroase. Ciclurile de 121°C sunt utilizate în mod normal pentru sterilizarea materialelor termoplastice și delicate. În materialele de sterilizare, respectați întotdeauna recomandările producătorului dispozitivului.

Ușurință în utilizare
Alegerea și selectarea unui ciclu de sterilizare pe autoclavele Tecno-Gaz este extrem de simplă și intuitivă. Unul dintre butoane face posibilă derularea și vizualizarea datelor despre toate ciclurile de sterilizare pe afișaj, permițându-vă astfel să găsiți ciclul care se potrivește cel mai bine materialelor dvs., apoi va trebui doar să apăsați un alt buton pentru a începe automat întregul ciclu de sterilizare. fără să-ți faci griji pentru nimic. În cazul oricărei erori sau avertismente o serie de mesaje și LED-uri vă vor atrage atenția asupra problemei.

Cicluri complet automate
Toate ciclurile sunt complet automate, toți pașii fiind gestionați de placa computerului de vârf cu un microprocesor puternic. Fiecare pas (vid, preîncălzire, timp de expunere, uscare) este monitorizat, asistat și manipulat automat. Nu este nevoie de intervenția umană în managementul ciclului.

O gamă largă de cicluri de operare
Autoclavele Europa B Evo și Europa B Evo sunt echipate cu:
1 ciclu de sterilizare, temperatura 134°C pentru materiale libere sau ambalate. 1 ciclu de sterilizare, temperatura 121°C pentru materiale libere sau ambalate. 1 ciclu „flash” pentru cicluri rapide de sterilizare.
1 ciclu „prion” special conceput pentru boala Cruetzenfeld & Jacobs.

Cicluri fără intervenția operatorului și cu oprire automată
Toate ciclurile de sterilizare au o funcție automată care, dacă operatorul nu se află lângă mașină la sfârșitul ciclului, va declanșa un proces anticondens și o operație de auto-oprire. Acest sistem face posibilă economisirea și creșterea siguranței dispozitivului.

Cicluri de testare
Autoclavele noastre sunt echipate cu cicluri de testare pentru controlul periodic al dispozitivului prin intermediul testelor fizice si functionale.
Test Helix pentru a evalua capacitatea de vid în corpurile poroase.
Testul Bowie și Dick pentru a evalua capacitatea de vid în corpurile goale.
Test de vid pentru a evalua capacitatea de reținere a vidului.

Siguranța operatorilor

Siguranta pe usa
Am aplicat trei dispozitive de siguranță pe ușa autoclavei:
Primul dispozitiv este unul mecanic și electromagnetic: se declanșează când începe ciclul de sterilizare și blochează complet deschiderea ușii. Acest dispozitiv poate fi îndepărtat la sfârșitul ciclului prin apăsarea butonului de deblocare a dispozitivului, dar numai dacă presiunea pozitivă este aproape de zero.
Al doilea dispozitiv este unul electric: se declanșează automat atunci când este detectată o încercare de a forța deschiderea ușii.
Al treilea dispozitiv este unul dinamic: garnitura ușii a fost construită cu un nou concept de design care nu permite deschiderea ușii dacă există presiune în interiorul camerei.

Dispozitive de siguranță la locul lor
Supapă de siguranță certificată
T-ped pe camerele de sterilizare.
Izolarea camerei cu material ceramic certificat.

Autoclave flexibile
Primul obiectiv pentru o companie ca noi este să producă dispozitive „flexibile” care să se potrivească nevoilor tuturor operatorilor, să faciliteze operarea mașinii și să permită economisirea de timp și bani. În timpul dezvoltării proiectului, prioritatea principală a tehnicienilor noștri este, prin urmare, să elaboreze noi concepte și soluții tehnice care pot oferi flexibilitate produselor noastre, ceea ce este de cea mai mare importanță. Autoclavele Europa B Evo și Europa B Evo se pot baza pe o serie de soluții care fac posibil ca operatorul să pre-seteze autoclava în funcție de cerințele sale de funcționare.

Încărcarea rezervoarelor de apă: setați autoclavele în funcție de nevoile dvs
Puteți alege cum să pre-setați autoclava.
Autoclavele Europa B Evo sunt furnizate pregătite pentru:
functionand autonom, folosind apa din rezervoarele interioare si operand incarcarea si descarcarea manuala a apei pure si uzate.
să fie conectat direct la rețeaua de alimentare cu apă prin utilizarea (modelul Pura), permițându-vă astfel să aveți alimentare și descărcare automată cu apă fără a pierde timp în operațiuni manuale.

Golește

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON
  • Produse direct din stoc
  • Suport profesional garantat
  • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit

SKU: Nu se aplică Categorie:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Model

EVO 16 litri, EVO 20 Litri, EVO 24 Litri

Adaugă o recenzie

Abonează-te la Newsletter!

Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.    Abonează-te la Newsletter!

    Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.      Privacy Preference Center