Calvdent Paste seringa 2,2g

53.00 lei TVA inclus

Destinația produsului:
DISPOZITIVUL MEDICAL ESTE NUMAI PENTRU UZ PROFESIONAL.
Pasta CALVDENT conține hidroxid de calciu și este recomandată ca material pentru obturațiile temporare ale cavităților sau canalelor radiculare. Este folosit și ca material pentru tratarea biologică a pastei în acoperirea directă sau indirectă a pastei.
Produsul contine sulfat de bariu care asigura un contrast bun al umplerii canalului in imaginea cu raze X.

Instrucțiunile de utilizare:
Înainte de a aplica produsul, fixați un ac de unică folosință pe o seringă într-un mod care să asigure separarea acestuia. Apoi stoarceți o cantitate mică de gel pentru a egaliza presiunea din seringă și pentru a asigura curgerea corectă a produsului prin ac.
Umpleți cavitatea uscată sau canalul radicular cu pastă. Introduceți produsul la o lungime cu 2-3 mm mai mică decât lungimea măsurată a canalului radicular. Îndepărtați excesul de pastă și apoi închideți bine cavitatea.
In metoda de acoperire directa sau indirecta a pulpei, dupa curatare si uscare temeinica, se aplica pasta subtire pe locul expus sau pe fundul cavitatii din apropierea pulpei. Se lasa sa se usuce sau sa se usuce printr-un curent de aer. Închideți cavitatea cu ciment de bază.
Lăsați obturația în cavitate sau canalul radicular nu mai mult de 4 săptămâni.

Contraindicatii:
A nu se utiliza la pacienții cu hipersensibilitate la unele dintre ingrediente. A nu se utiliza la femeile gravide. Nu utilizați după data de expirare.


Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON
  • Produse direct din stoc
  • Suport profesional garantat
  • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit

Este recomandat ca mijloc de umplere temporară a cavităților și canalelor radiculare.
Ca material pentru tratarea biologică a pastei prin metoda de acoperire indirectă sau directă.
Conține sulfat de bariu pentru un contrast bun al umplerii canalului în imaginea cu raze X.

seringa 2,2g

Adaugă o recenzie

Abonează-te la Newsletter!

Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.    Abonează-te la Newsletter!

    Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.      Privacy Preference Center