Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Ac 14mm C11F

47.00 lei240.00 lei TVA inclus

Frezele diamantate din Rodiu-Platina au un strat dublu de diamant ce le confera o rezistenta de 3 ori  mai mare decat a unei freze diamantate normala. Datorita stratului de Rodiu-Platina, frezele au o rezistenta nelimitata la orice metoda de sterilizare

Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Ac 14mm C11F

Lungime 22 granulatie 40 microni ( rosu)

Golește

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON
 • Produse direct din stoc
 • Suport profesional garantat
 • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit

Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Ac 14mm C11F

Frezele TOP DIAMCO sunt o noutate absolută și reprezintă o inovație unică în sectorul lor.

 • Metalul de susținere este fabricat folosind un oțel inoxidabil special, 304, cu o rezistență de 130/150 kg per mm² (rezistența normală a oțelului inoxidabil 18/8 nu este niciodată mai mult de 80 kg per mm²) și sunt calibrate la o miime de milimetru, pentru a obține o rotație concentrică perfectă.
 • Rezistența extremă a tijei face ca imposibila orice deteriorare accidentală în timpul utilizării normale în cavitatea bucală chiar si pentru cele mai subțiri forme.
 • Cristalele de diamant De Beers sunt de cea mai bună calitate; clasele lor de granularitate sunt alese cu precizie pentru a obține performanțele cele mai ridicate și sunt aplicate prin intermediul unor proceduri electrice. Pentru a obține concentrația maximă a cristalelor de diamant și uniformitate maximă a suprafețelor de diamant, după aplicarea primului strat, frezele TOP DIAMCO sunt imersate a doua oară într-un bazin și, prin intermediul unui dispozitiv electronic special, un al doilea strat de cristale de diamant concentrat este fixat pe freze.
 • Atunci când acest proces este complet, prin intermediul unei proceduri care să garanteze legătura perfectă și uniformitate, un aliaj special metalic numit Rodiu-Platină este aplicat pe suprafața de lucru a frezelor TOP DIAMCO.
 • Caracteristicile remarcabile ale acestui aliaj (soliditate 950 ° Wickers, hidrofug, conducta termică extrem de mare, enorm coeficient de frecare redus, nu reactioneaza cu niciun acid, complet hipoalergenice si non-toxice), împreună cu dublu strat de cristale de diamant, explica performanta nemaipomenita a frezelor TOP DIAMCO.
Mod de prezentare

O BUCATA, CUTIE X 6 BUCATI

Adaugă o recenzie

Abonează-te la Newsletter!

Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.  Abonează-te la Newsletter!

  Fii primul care află despre promoţiile noastre săptămânale şi despre noile produse din portofoliu.   Privacy Preference Center