Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Cilindru Vf Rotund 12mm C8F
47.00lei240.00lei TVA Inclus Select options
Reduceri!

Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Cilindru Vf Rotund 12mm C8F

47.00lei240.00lei TVA Inclus

-15%
DELTADENT DIAMCO

Frezele diamantate din Rodiu-Platina au un strat dublu de diamant ce le confera o rezistenta de 3 ori  mai mare decat a unei freze diamantate normala. Datorita stratului de Rodiu-Platina, frezele au o rezistenta nelimitata la orice metoda de sterilizare.

Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Cilindru Vf Rotund 12mm C8F

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON

  • Produse direct din stoc
  • Suport profesional garantat
  • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit
Metodă de plată securizată

Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Cilindru Vf Rotund 12mm C8F

Frezele TOP DIAMCO sunt o noutate absolută și reprezintă o inovație unică în sectorul lor.

  • Metalul de susținere este fabricat folosind un oțel inoxidabil special, 304, cu o rezistență de 130/150 kg per mm² (rezistența normală a oțelului inoxidabil 18/8 nu este niciodată mai mult de 80 kg per mm²) și sunt calibrate la o miime de milimetru, pentru a obține o rotație concentrică perfectă.
  • Rezistența extremă a tijei face ca imposibila orice deteriorare accidentală în timpul utilizării normale în cavitatea bucală chiar si pentru cele mai subțiri forme.
  • Cristalele de diamant De Beers sunt de cea mai bună calitate; clasele lor de granularitate sunt alese cu precizie pentru a obține performanțele cele mai ridicate și sunt aplicate prin intermediul unor proceduri electrice. Pentru a obține concentrația maximă a cristalelor de diamant și uniformitate maximă a suprafețelor de diamant, după aplicarea primului strat, frezele TOP DIAMCO sunt imersate a doua oară într-un bazin și, prin intermediul unui dispozitiv electronic special, un al doilea strat de cristale de diamant concentrat este fixat pe freze.
  • Atunci când acest proces este complet, prin intermediul unei proceduri care să garanteze legătura perfectă și uniformitate, un aliaj special metalic numit Rodiu-Platină este aplicat pe suprafața de lucru a frezelor TOP DIAMCO.
  • Caracteristicile remarcabile ale acestui aliaj (soliditate 950 ° Wickers, hidrofug, conducta termică extrem de mare, enorm coeficient de frecare redus, nu reactioneaza cu niciun acid, complet hipoalergenice si non-toxice), împreună cu dublu strat de cristale de diamant, explica performanta nemaipomenita a frezelor TOP DIAMCO.

Informații suplimentare

Mod de prezentare

BUCATA

VARIABILE

O BUCATA, O CUTIE X 6 BUCATI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Freza Diamantata Rodiu-Platina Finisat Compozit Cilindru Vf Rotund 12mm C8F”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *