Detergent dezinfectant concentrat Klintensiv
93.00lei394.00lei TVA Inclus Select options
Reduceri!

Detergent dezinfectant concentrat Klintensiv

93.00lei394.00lei TVA Inclus

-11%
KLINTENSIV

KLINTENSIV® – DETERGENT DEZINFECTANT CONCENTRAT este un produs complex, ce poate fi folosit pentru dezinfectia suprafetelor, instrumentarului si microaeroflorei. Este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu.

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON

 • Produse direct din stoc
 • Suport profesional garantat
 • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit
Metodă de plată securizată

Detergent dezinfectant concentrat Klintensiv. Spatiile medicale necesita intotdeauna dezinfectie, deoarece infectiile nosocomiale pot aparea oricand si oriunde. De aceea specialistii recomanda folosirea unor produse sigure, de inalta calitate. In acest context, va prezentam o solutie concentrata cu proprietati detergente si dezinfectante. Aceasta solutie nu contine aldehide. Are un spectru larg de actiune biocida, creat in functie de reglementarile normelor europene. De asemenea, produsul nostru asigura o dizolvare rapida a rezidurilor proteice.

Detergentul dezinfectant concentrat este un produs complex, ce poate fi folosit pentru dezinfectia suprafetelor, instrumentarului si microaeroflorei.

Mod de utilizare:

Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs cu 1 litru apa pentru a se obtine solutia de lucru.

 • Suprafete: Pentru dezinfectia suprafetelor stergeti suprafata infectata cu o laveta inmuiata in
  solutie dezinfectanta sau pulverizati solutia dezinfectanta cu ajutorul unei pompe cu presiune peste suprafata contaminata si apoi stergeti cu o laveta umeda.
 • Instrumentar: Pentru dezinfectia instrumentarului medical se imerseaza instrumentarul in solutie si dupa timpul de actiune recomandat se spala cu apa sterila.
 • Microaeroflora: Pentru dezinfectia suprafetelor pe cale aeriana se aplica solutia dezinfectanta prin pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in focare epidemiologice inainte de instituirea masurilor de curatare sau curatenie.

Substante active: Hexametilenbiguanida, compusi de amoniu cuaternar, polimer, clorura de didecildimetilamoniu.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012).

 • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
 • Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
 • Categoria de utilizatori: profesionali.

Atentionari: Detergent dezinfectant concentrat Klintensiv este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre +5 ˚C la +30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 1000 ml, 5000 ml.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent dezinfectant concentrat Klintensiv”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *