Dezinfectant Sterisol de nivel inalt RTU Klintensiv
29.00lei439.00lei TVA Inclus Select options

Dezinfectant Sterisol de nivel inalt RTU Klintensiv

29.00lei439.00lei TVA Inclus

KLINTENSIV

Dezinfectatntul Sterisol este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.

Livrare gratuită comenzilor peste 150 RON

  • Produse direct din stoc
  • Suport profesional garantat
  • Metode de plată: OP, ramburs, card de credit
Metodă de plată securizată

Ai nevoie de o solutie care sa igienizeze perfect toate suprafetele de lucru? Nimic mai simplu! Iti prezentam Sterisol ™, un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in cabinetele medicale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi. Se poate folosi pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor si ustensilelor. Acest produs poate fi utilizat atat in domeniul medical, industrial, institutional, precum si in gospodarie.

Mod de utilizare:
  • Suprafete: Se pulverizeaza dezinfectantul Sterisol direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuiesc dezinfectate. Se lasa sa actioneze minim 5 minute. Nu necesita clatire.
  • Instrumentar: Se curata instrumentarul de murdarie grosiera daca este cazul, apoi se imerseaza in solutie. Se lasa sa actioneze conform timpilor de actiune recomandati in Fisa Tehnica a dezinfectantului Sterisol, apoi se spala cu apa sterila.
  • Microaeroflora: Se aplica solutia prin pulverizare sau nebulizare. Operatia de pulverizare sau nebulizare se face in absenta persoanelor din incaperi sau spatii inchise, urmata apoi de aerisire.

Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide
  • Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafețe, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin ștergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceață rece) în domeniul medical, industrial, institutional, colectivități, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populație

Atentionari: A se folosi dezinfectantul Sterisol numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 500 ml, 750 ml. 1000 ml, 5 l

Promo27Sept

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezinfectant Sterisol de nivel inalt RTU Klintensiv”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *